2018mei 04

Aan de slag met jouw totem in 2018!

Corda INCubator

Traditiegetrouw ben je rond deze periode je doelstellingen voor het komende jaar aan het finaliseren. En dan is je plan klaar, en volgt er actie! Gaan!

Je rekent erop dat de neuzen in dezelfde richting staan, iedereen enthousiast is én iedere medewerker zijn rol opneemt en mee bouwt aan die doelstelling, zodat je op het einde van het jaar allemaal samen kan dansen rond het kampvuur. Zoals dat alleen in (h)echte stammen gebeurt.

Alleen.. ergens halfweg het jaar stel je wel eens vast dat sommigen de verwachtte acties niet hebben opgepikt, niet staan te springen om actie te ondernemen of blijkt dat de opdracht niet geland is. En daar sta je dan…Om dat te voorkomen kan je kennis maken met Marcells Totemkamp. Kom tijdens dit Lab je survivalkit aanvullen met tal van methodieken en tips en tricks zodat je jouw team kan stimuleren met volle goesting te bouwen aan de totem van de organisatie!

 

Wanneer?

Vrijdag 04/05/18 van 8u30 tot 10u30

Waar?

Corda INCubator - Corda 1 - 1ste verdieping

Inschrijven?

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

Wie is Marcells Journey?

We zijn jullie buren en gehuisvest in hal A. Dagdagelijks begeleiden we bedrijven door de jungle van verandering. Want het is rock’n roll daarbuiten! In dit proces nemen we zowel de eindgebruiker(s)/klant(en) als medewerkers in de organisatie mee en bouwen we samen aan het nodige draagvlak om de verandering duurzaam te verankeren. Dit doen we door de plannen naar concrete acties te vertalen voor elke rol in de organisatie. Dit alles uiteraard door de nodige portie fun te injecteren!

Ons bedrijf verzorgt maatwerk, maar we hebben daarnaast ook drie trajecten uitgewerkt. “Het eerste noemen we Fossielenberg, dat de bedoeling heeft om ‘de dinosaurussen’ in organisaties in beweging te zetten. Het tweede is Totemkamp, waarmee we bedrijfsstrategieën daadwerkelijk uitrollen op de werkvloer via concrete acties voor medewerkers. Ten derde organiseren we een Papegaai Eiland, waarbij we organisaties leren om trouw op de schouder van hun klant te zitten en geregeld voor een wauw-momentje te zorgen…” In onderstaande Labs kunnen jullie alvast komen proeven en beleven hoe we te werk gaan.

 

Wie zijn Karen en Nele?

“De rode draad doorheen mijn verhaal is mensen doen groeien. Als individu, in functie van het team en de organisatie. Na 15 jaar als coach en leidinggevende, bij Telenet en in de modebranche, zit mensen in beweging zetten door ze centraal te stellen, in mijn DNA.”

“Ik ben sterk geprikkeld door menselijke interacties in teams en veranderingsprocessen.  Bijzonder enthousiast en vanuit een creatieve aanpak, is het stimuleren van mensen een uitdaging voor mij. Na mijn opleiding criminologie en verdieping in het systeemdenken, deed ik ervaring op in de social profit als leidinggevende en projectverantwoordelijke. Hier leerde ik dagdagelijks welke impact leidinggevende(n) hebben op organisaties en hoe belangrijk het is om mensen te motiveren in veranderprocessen.”