Stand Up Company

Na een heel aantal jaren in de corporate wereld actief te zijn, merkten we dat er één uitdaging was waar blijkbaar niemand een oplossing voor kon aanbieden. Marketers, HR professionals, team leaders,... iedereen liep tegen hetzelfde vraagstuk aan, “Hoe kan je mensen inspireren of overtuigen om actie te ondernemen?” Budgetten moeten goedgekeurd worden, nieuwe mensen dienen aangenomen te worden, innovatie en digitale transformatie dringen zich op... maar als je niet instaat bent om andere mensen mee te nemen in jouw verhaal, dan blijft het bij enkele goede ideeën en wat slimme mensen in een meeting room.

Of mensen in een B2B of B2C omgeving zitten, maakt niet zoveel uit, uiteindelijk zitten ze allemaal in een H2H (human to human) business. Mensen doen zaken met mensen. Mensen houden van verhalen en sterke communicatie, maar worstelen met het vinden en bouwen ervan. Om die reden, de nood om mensen te kunnen doen bewegen binnen en buiten organisaties, zijn Natalie Vandergraesen & Marnick Vandebroek Stand Up Company bvba gestart.

Professional, leider, spreker, sollicitant, ondernemer,... wie je ook bent, als je mensen wil inspireren tot actie met een sterk verhaal en impactvolle communicatie, then it’s time to STAND UP, because that is the only way you can STAND OUT.