2018mrt 22

Lunch&Learn: Intellectuele Eigendom, essentieel in je bedrijfsstrategie én middel voor het verlagen van de belastingdruk.

Corda INCubator

 

GEANNULEERD!!!! voor meer info rond dit topic mag je contact opnemen met l.theunis@cordaincubator.be

 

 

UITNODIGING LUNCH AND LEARN

22 maart  2018, 12-14 uur Corda INCubator

 

Intellectuele Eigendom, essentieel in je bedrijfsstrategie én middel voor het verlagen van de belastingdruk.

 

Ideeën en creativiteit vormen de basis voor je toekomstige markt. Intellectuele Eigendom zorgt ervoor dat deze ideeën echt “eigendom” worden van je bedrijf, vanaf het begin. Dit biedt zekerheid voor investeerders. Fiscale voordelen voor octrooien en auteursrechtelijk beschermde software maken het mogelijk de investering eenvoudiger terug te verdienen. Maar ook het beschermen van de naam van je bedrijf en producten is essentieel. 

Het verkrijgen van een octrooi of merknaam is gelukkig minder complex dan beweerd wordt, eens je het proces kent. In deze workshop legt Marie-José Luys, V.O. Patents & Trademarks jou uit welke stappen je doorloopt bij het aanvragen van octrooi, merknaam, auteursrecht enz,, hoe je een op jouw bedrijf toegespitste strategie uitwerkt, wat de kosten zijn nu en later, wat je zelf kan doen en wanneer je best beroep doet op een octrooigemachtigde.

 

Is deze Workshop iets voor jou ?

Schrijf dan nu in voor deze LUNCH AND LEARN

Wanneer?     donderdag 22 maart  2018, van 12-14 uur

Waar?           Corda INCubator, Kempische Steenweg 311/1.02, 3500 Hasselt. (Corda 1 - 1ste verdieping) 

Prijs?            Gratis. 
 


Wie is V.O. Patents & Trademarks?
V.O., partner bij Corda Incubator, is een van de grotere Europese octrooi- en merkenbureaus, gevestigd in Leuven en ondersteunt tech-starters, KMO, kennisinstituten en multinationals bij het maximaliseren van de waarde van hun Intellectuele Eigendom.