Jun11

Krijg vastgeroeste medewerkers in beweging en word archeoloog in je organisatie!

Corda INCubator


Iedere organisatie krijgt er vroeg of laat mee te maken: dinosaurussen.


Medewerkers die omwille van tal van redenen nog maar weinig gemotiveerd zijn, vastgeroest geraakt zijn in hun job en de hakken in het zand zetten bij verandering. Dit uiteraard met nefaste effecten op het team, de klant en de organisatie maar in de eerste plaats hier ook zelf heel ongelukkig van worden.


Dit lab neemt je mee naar hun plek, “de Fossielenberg”. Als archeoloog neem je een kijkje in hun wereld en wat ze nodig hebben om weer in beweging te komen want laat ons duidelijk zijn, het kan!
We zetten je tijdens dit lab op weg en reiken je heel wat tips en tricks aan om de dino’s nieuw leven in te blazen!

 

Wanneer? 11/06/2018 van 8.30u-10.30u 

Waar? Corda INCubator - Corda 1 - 1ste verdiep 

Inschrijven? Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar nele@marcellsjourney.be 

 

 

Wie is Marcells Journey?

We zijn jullie buren en gehuisvest in hal A. Dagdagelijks begeleiden we bedrijven door de jungle van verandering. Want het is rock’n roll daarbuiten! In dit proces nemen we zowel de eindgebruiker(s)/klant(en) als medewerkers in de organisatie mee en bouwen we samen aan het nodige draagvlak om de verandering duurzaam te verankeren. Dit doen we door de plannen naar concrete acties te vertalen voor elke rol in de organisatie. Dit alles uiteraard door de nodige portie fun te injecteren!

Ons bedrijf verzorgt maatwerk, maar we hebben daarnaast ook drie trajecten uitgewerkt. “Het eerste noemen we Fossielenberg, dat de bedoeling heeft om ‘de dinosaurussen’ in organisaties in beweging te zetten. Het tweede is Totemkamp, waarmee we bedrijfsstrategieën daadwerkelijk uitrollen op de werkvloer via concrete acties voor medewerkers. Ten derde organiseren we een Papegaai Eiland, waarbij we organisaties leren om trouw op de schouder van hun klant te zitten en geregeld voor een wauw-momentje te zorgen…” In onderstaande Labs kunnen jullie alvast komen proeven en beleven hoe we te werk gaan.

Wie zijn Karen en Nele?

Karen “De rode draad doorheen mijn verhaal is mensen doen groeien. Als individu, in functie van het team en de organisatie. Na 15 jaar als coach en leidinggevende, bij Telenet en in de modebranche, zit mensen in beweging zetten door ze centraal te stellen, in mijn DNA.”

Nele “Ik ben sterk geprikkeld door menselijke interacties in teams en veranderingsprocessen.  Bijzonder enthousiast en vanuit een creatieve aanpak, is het stimuleren van mensen een uitdaging voor mij. Na mijn opleiding criminologie en verdieping in het systeemdenken, deed ik ervaring op in de social profit als leidinggevende en projectverantwoordelijke. Hier leerde ik dagdagelijks welke impact leidinggevende(n) hebben op organisaties en hoe belangrijk het is om mensen te motiveren in veranderprocessen.”