2018Jun 01

Trouw op de schouder van de klant!

Corda INCubator

Altijd al de trouwste vriend van je klanten willen worden, met een band die tegen een tropische regenstorm bestand is? Want geef toe, klanten dienen vandaag centraal te staan én verwachten net dat tikkeltje meer.

Staat jouw organisatie hierin voor een uitdaging? Maak dan even met ons de trip naar Papegaai Eiland en ontdek wat jij kan doen om een trouwe band op te bouwen met je interne én externe klanten.

Wanneer?

Vrijdag 01/06/18 van 8u30 tot 10u30

Waar?

Corda INCubator – Corda 1 – 1ste verdieping

Inschrijven?

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar nele@marcellsjourney.be

 

MARCELLS LAB 2018

Wie is Marcells Journey?

We zijn jullie buren en gehuisvest in hal A. Dagdagelijks begeleiden we bedrijven door de jungle van verandering. Want het is rock’n roll daarbuiten! In dit proces nemen we zowel de eindgebruiker(s)/klant(en) als medewerkers in de organisatie mee en bouwen we samen aan het nodige draagvlak om de verandering duurzaam te verankeren. Dit doen we door de plannen naar concrete acties te vertalen voor elke rol in de organisatie. Dit alles uiteraard door de nodige portie fun te injecteren!

Ons bedrijf verzorgt maatwerk, maar we hebben daarnaast ook drie trajecten uitgewerkt. “Het eerste noemen we Fossielenberg, dat de bedoeling heeft om ‘de dinosaurussen’ in organisaties in beweging te zetten. Het tweede is Totemkamp, waarmee we bedrijfsstrategieën daadwerkelijk uitrollen op de werkvloer via concrete acties voor medewerkers. Ten derde organiseren we een Papegaai Eiland, waarbij we organisaties leren om trouw op de schouder van hun klant te zitten en geregeld voor een wauw-momentje te zorgen…” In onderstaande Labs kunnen jullie alvast komen proeven en beleven hoe we te werk gaan.

 

Wie zijn Karen en Nele?

 “De rode draad doorheen mijn verhaal is mensen doen groeien. Als individu, in functie van het team en de organisatie. Na 15 jaar als coach en leidinggevende, bij Telenet en in de modebranche, zit mensen in beweging zetten door ze centraal te stellen, in mijn DNA.”

“Ik ben sterk geprikkeld door menselijke interacties in teams en veranderingsprocessen.  Bijzonder enthousiast en vanuit een creatieve aanpak, is het stimuleren van mensen een uitdaging voor mij. Na mijn opleiding criminologie en verdieping in het systeemdenken, deed ik ervaring op in de social profit als leidinggevende en projectverantwoordelijke. Hier leerde ik dagdagelijks welke impact leidinggevende(n) hebben op organisaties en hoe belangrijk het is om mensen te motiveren in veranderprocessen.”